• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Arhiv obvestil za občane

Biotehniška šola Rakičan obvešča zainteresirane občane o izvedbi testiranja škropilnih naprav v občini Lendava, ki jih bodo izvajali na navedenih lokacijah in terminih.

Lepo vabljeni na otvoritev razstave grafik Joana Mirója, ki bo v petek, 15. aprila 2016, ob 19.

»Na krilih otroštva« je prireditev učencev in učiteljev Dvojezične osnovne šole II Lendava/ II. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola, ki se bo odvila v petek, 18. marca, ob 17.

Zveza kulturnih društev Lendava in Turistična zveza Lendava vabi vas vljudno vabita na razstavo pirhov, ki bo od 11. marca do 3. aprila potekala na Stolpu Vinarium.

Po uspešnem prvem Tednu brezplačnih svetovalnic v jeseni se mladi arhitekti in krajinski arhitekti iz skupine Arhitekturni nasvet vračajo v 30 slovenskih mest. Med 29. februarjem in 4.

Stanovanjski sklad RS ima v občini Lendava na voljo pet stanovanj za oddajo v najem; ta se nahajajo v kompleksu na naslovu Župančičeva ulica 13.

Vabimo vas na osrednjo prireditev ob slovenskem kluturnem prazniku, ki bo v petek, 5. februarja 2016, ob 17. uri na lendavskem gradu.

Občina Lendava cenjene stranke obvešča, da bo v četrtek, 24. in 31. decembra 2015, občinska uprava Občine Lendava poslovala do 12. ure. 

Republika Slovenija, Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Inštitutom za vode Republike Slovenije v letu 2015 kot del aktivnosti za zmanjšanje poplavne ogroženosti na območjih pomembnega