• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Arhiv obvestil za obiskovalce

Lepo vabljeni na otvoritev razstave grafik Joana Mirója, ki bo v petek, 15. aprila 2016, ob 19.

Zveza kulturnih društev Lendava in Turistična zveza Lendava vabi vas vljudno vabita na razstavo pirhov, ki bo od 11. marca do 3. aprila potekala na Stolpu Vinarium.

Zaradi gradnje opornega zidu bo od 2. 11. 2015 do 30. 11. 2015 popolna zapora ceste na odseku med vinsko kletjo Kelenc do okrepčevalnice Hugi v Lendavskih goricah.

Galerija-Muzej Lendava vljudno vabi Vas in Vaše prijatelje na otvoritev likovne razstave z naslovom Mediteranski svetilniki in mediteranska plovila akademskega slikarja Klavdija Tutte, ki bo v pete

V sklopu akcije Evropskega tedna mobilnosti bo v torek, 22. septembra, med 9.30 in 12.00, za ves promet zaprta cesta od krožišča pri trgovini Obuti maček do križišča pred Mestno hišo v Lendavi.

Zaradi Lendavske trgatve, ki se bo v Lendavi odvijala 5. septembra, bo veljala začasna popolna zapora naslednjih občinskih cest:

Obiskovalce razglednega stolpa obveščamo, da bosta v petek, soboto in nedeljo, to je od 4.9 do 6.9.2015, od 10.00 do 20.00 ure do stolpa in nazaj vozila dva avtobusa, ki bosta krožila na vsake pol

Zveza kulturnih društev Lendava v sodelovanju s Turistično zvezo Lendava vabi vas vabi v sklopu prireditve 36. Lendavska trgatev 2015 v soboto, 5.

Zaradi prireditve Bogračfest, ki se bo odvijala v soboto, 29. avgusta, bo veljala začasna popolna zapora naslednjih lokalnih cest:

V sklopu Festivala Vinarium, ki bo potekal od 28. avgusta do 5. septembra, se bodo zvrstili naslednji dogodki: